ANKARA OFİS DEKORASYON FİRMASI

Please select
İçeriğe git

ANKARA OFİS DEKORASYON FİRMASI

MOGAN GROUP
Yayınlanan tarafından Mogan Group Mimarlık Dekorasyon içinde OFİS DEKORASYONU · 20 Ekim 2018


ANKARA ANAHTAR TESLİM OFİS DEKORASYON HİZMETİ

Ofis dekorasyonunun önemi :
1- Çalışanlarınıza daha iyi ortamlar sunmanız iş verimini olumlu etkiler ve karlılık oranınızı arttırır. Duvar renginiz ve bu rengin çalışanlara verdiği etkinin bile önemli olduğu dekorasyon işinde profesyonel destek sunuyoruz.

2- Müşterileriniz ofisinizi ziyaret ettiğinde ilk önce dekorasyona bakar ve bilinçaltına firmanın güçlülüğü, güvenilirliği ile puanlamalara başlar. Unutmayınız ki "ilk intiba önemlidir".



Sizin ofisiniz için neler yapabiliriz ?
1- Öncelikle ofisinizi ziyaret edip ölçülerini alıyoruz. Sonrasında sizin ile toplantı yaparak neler istediklerinizi öğreniyoruz. Bizim de tavsiyelerimiz ile ve gelecek planlamasını da (personel artışı gibi) çizimler yapıyoruz.

2- Çizimlerden sonra bütçeniz doğrultusunda malzeme seçimlerini yapıyoruz. Sizlere ve ihtiyaçlarınıza özel imalatlar da yapıyoruz.

3- Gerekli imalatlar bittikten sonra montaj için ofisinize gelip , titizlikle montaj işlerini bitiriyoruz ve işimizi teslim ediyoruz.

4- NELER YAPILABİLİR :
- Metal Asma tavan, Alçıpan dekorlu tavan, Gergi tavan, ahşap kaplamalı özel tavan
- Duvarkağıdı, Dekoratif italyan boya,  Özel duvar raf ve dolapları, doğal taş kaplama
- Karo halı, yükseltilmiş zemin, seramik, mermer kaplama, doğal taş uygulama,parke, süpürgelik
- Özel mobilya imalatı
- Elektrik tesisatının yenilenmesi,
- Sıhhi tesisatın yenilenmesi,
- HVAC Havalandırma, Isıtma ve soğutma sistemleri gibi bir çok alanda hizmet vermekteyiz.



DAHA DETAYLI BİLGİ VE ÜCRETSİZ KEŞİF İÇİN :
Tel : 0 312 517 01 00
info@mogangroup.com.tr
www.mogangroup.com.tr




Ankara'da Hizmet verdiğimiz yerler ise ; çankaya, oran, çayyolu,ümitköy, incek, beysukent, alacaatlı, dodurga, gop, gaziosmanpaşa, yıldız, bilkent, incek, çukurambar, bilkent, oran başta olam üzere tüm Ankarada hizmetinizdeiz.
Mağaza iç tasarımı, mağaza konsept projesi, özel vitrin dekorasyonu, dükkan tadilat, dükkan projelendirme, satış ofisi dekorasyonu, örnek daire dekroasyonu, avm, avm tadilat, avm mimarlık, Ankara'da anahtar teslim tadilat ve dekorasyon işleri, Ankara iç dekorasyon firmaları, Ankara tadilat dekorasyon firmaları, Ankara tadilat dekorasyon işleri, Ankara komple ev tadilatı ve dekorasyon işleri, Ankara Dekorasyon, Tadilat, Mutfak İşleri ,villa , Yapı Firmaları, Ankara Komple ev tadilat firmaları, Ankara ev tadilat fiyatları, Ankara'da villa, mutfak, banyo, ev tadilat, anahtar teslim ev dekorasyon ve 3d dekorasyon hizmeti vermektedir.Mahall ankara ofis dekorasyonu, beytepe dekorasyon tadilat,officium dekorasyon, ofisyum tadilat, officium mimarlık, içmimarlık firması officium beytepe gibi projelerde hizmet vermekteyiz.




info@mogangroup.com.tr
İçeriğe dön