Mutfak tasarımı, Projelendirme ve İmalat

Please select
İçeriğe git

Mutfak tasarımı, Projelendirme ve İmalat

MOGAN GROUP
Yayınlanan tarafından Mogan Group Mimarlık Dekorasyon içinde ANKARA İÇMİMARLIK · 20 Nisan 2020
ANKARA Turan Güneş Bulvarında yer alan bir sitedeki dairenin mutfak ve diğer ahşap işlerinin yapılması .



Öncelikle tasarımı ve projesi yapılacak yerin ölçüsünü alıyoruz.
Daha sonra müşterilerimizin dekorasyon ve renk olarak nelerden hoşlandığını öğrenip bizim tavsiyelerimizle birlikte projelerimizi 3D ( 3 boyutlu görseller) olarak sunuyoruz.
Projenin onaylanmasından sonra maliyet hesabı (Müşteriye verilen malzeme kalliteleri , fiyat farkları, faydaları gibi bilgilendirmeden sonra) yapıyoruz.
Teklifimiz onaylandıktan sonra ise imalata başlayıp montaj yaptıktan sonra müşterilerimize siparişlerini teslim ediyoruz.



Daha detaylı bilgi ve teklif almak için :
Tel : 0 312 517 0100
info@mogangroup.com.tr
www.mogangroup.com.tr

Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye'ye projelendirme, tasarım, maliyet konularında bilgilendirme yapıp teklif verebiliyoruz.



Daha detaylı bilgi ve teklif almak için :
Tel : 0 312 517 0100
info@mogangroup.com.tr
www.mogangroup.com.tr




Ankara Oran dekorasyon tadilat, Ankara Yıldız dekorasyon tadilat, Ankara incek dekorasyon tadilat, Ankara Çayyolu dekorasyon tadilat hizmetleri, Ankara Ümitköy dekorasyon tadilat firması, Ankara Çukurambar dekorasyon tadilat, Ankara G.O.P. dekorasyon tadilat, Ankara Bilkent iç dekorasyon, Ankara Çankaya anahtar teslim tadilat, Ankara Alacaatlı  komple tadilat firması, Ankara profesyonel dekorasyon firması, tavan dekorasyonu, komple boya işleri, mobilya imalatı, ahşap kapı imalatı, decoration, interior design Ankara Beysukent içmimarlık ofisleri ile hizmetinizdeyiz.





info@mogangroup.com.tr
İçeriğe dön