Ankara komple ev tadilat

Please select
İçeriğe git

Ankara komple ev tadilat

MOGAN GROUP
Yayınlanan tarafından Mogan Group Mimarlık Dekorasyon içinde HİZMETLERİMİZ · 18 Eylül 2018

EVİNİZİN, VİLLANIZIN, OFİSİNİZİN
YENİ TADİLAT - YENİ DEKORASYON İLE HAYATINIZA GÜZELLİKLER KATIN
Evinizde, ofisinizde, villanızda, mağazanızda dekorasyon ve tadilat işleri yaptırmak istiyorsunuz, ama iş gözünüzde büyüyor ve nereden nasıl başlanacağını bilemiyorsunuz. Sonrasında ise hayallerinizi erteliyorsunuz.



HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN  :)
Mogan Group Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat şirketi olarak 20 seneyi aşkın bilgi birikimizle ve profesyonel ekibimizle sizleri " hayalleriniz ile buluşturmakta " kararlıyız.

Gözünüzde büyüttüğünüz ve nereden başlayacağını, nasıl sonuç alacağınızı bilemediğinizden dolayı, sizleri bu konuda yönlendirecek, alternatifler ve yenilikler sunucak fikir ve projelerimizle hizmetinizdeyiz.



NEREDEN BAŞLAMALIYIM ?
Bu sorunuzun ve diğer aklınıza takılan işleri çözüme ulaştırmak için bizim ile iletşime geçerek  başayabilirsiniz.
TEL : 0 312 517 01 00         /        info@mogangroup.com.tr



BİZ SİZE AŞAĞIDAKİ GİBİ İZLENMESİ GEREKEN YOL HARİTASINI ÇIKARIRIZ.  
-  Tadilat ve dekorasyon yapılmasını istediğiniz mekanlar (ev, villa, otel, ofis, şirket genel merkezleri, okul givi ...)
  uzman ekiplerimizce ziyaret edilerek mekanın ölçüsü ve planı çıkartılır.

-  Bu esnada sizlerin talepleri ve yapılmasını istediğiniz işler öğrenilir.

-  Uzman personellerimizin ilave tavsiyeleri ile bakış açınızı biraz daha genişleterek farklı fikirler sunup, sizler için     en iyi sonuca ulaşmaya çalışırız.

-  Ölçüler alınıp, planlar çizilmeye başlandığında tarafınıza yapılacak işler ile ilgili olarak 3 boyutlu çizimler ve     
  tasarımlar gösterilir. Bu sayede dekorasyon işlerinin bittiğinde nasıl görüneceğine dair bir fikriniz olur. Sonuç    
  olarak kötü bir süpriz ile karşı karşıya kalmanızın önüne geçilmiş olunur.

-  Bütçenizi de gözönüne alarak sizler için en doğru malzemeleri seçip onayınıza sunarız.

-  Proje doğrultusunda imalat ve montaj işleri profesyonelce yapılarak işimizi zamanında teslim etmiş oluruz.

Daha detaylı bilgi için veya hayallerinizdekini gerçeğe dönüştürmek için bizim ile hiç çekinmeden irtibat kurabilirsiniz.
TEL : 0 312 517 01 00         /        info@mogangroup.com.tr



YAPILABİLECEK TADİLAT VE DEKORASYON İŞLERİ :

Alçıpan tavan dekorasyonu, PVC Gergi tavan işleri, Metal asma tavan, Ahşap kaplama, Işık bantı uygulaması, spot aydınlatma sistemleri, akıllı ev sistemleri, tavan izolasyonu ve boyanması

Duvar kırımı, Duvar örülmesi, Sıva, alçı, boya ve duvar izolasyonu, İthal duvarkağıdı uygulaması, İtalyan desenli boya uygulamarı, ahşap dekor uygulamaları, alçıpan duvar dekoru yapılması, alçıpan niş yapımı, elektrik sistemi  proje ve uygulaması, duvar seramik uygulama, duvar mermer uygulaması,Bölme duvar işlerini yapılması, cam bölme duvar, ahşap bölme duvar, akustik bölme duvar gibi.

Mevcut zemin kaplamasının kaldırılması, mermer kırımı, seramik kırımı, zemine şap dökülmesi, zemin seramik uygulaması, zemin mermer kaplaması, yükseltilmiş zemin uygulamaları, karo halı proje ve uygulaması, zemin lamine parke döşenmesi, laminant parke uygulaması

Projenize özel ve sizler için özel tasarlanmış mobilyaların projesinin çizilip imalatının yapılması. Özel tasarım oda kapılarının projelendirilmesi ve imalatının yapılması. Yeni sistem aluminyum ve/veya PVC pencerelerin belirlenmesi ve uygulanması

Yapılacak olan projeye göre komple elektrik işlerinizin planlanması ve uygulanması.

Dış cephe mantolama, izolasyon,yalıtım, söve, mermer denizlik gibi işlerin yapılması, Bahçe peyzaj projelendirilmesi, yürüme yollarının yapılması, ahşap köprüler, çitler, kulübelerin tasarımı ve imalatının yapılması






Ankara Oran dekorasyon tadilat,
Ankara Yıldız dekorasyon tadilat, Ankara incek dekorasyon tadilat, Ankara Çayyolu dekorasyon tadilat hizmetleri, Ankara Ümitköy dekorasyon tadilat firması, Ankara Çukurambar dekorasyon tadilat, Ankara G.O.P. dekorasyon tadilat, Ankara Bilkent iç dekorasyon, Ankara Çankaya anahtar teslim tadilat, Ankara Alacaatlı  komple tadilat firması, Ankara profesyonel dekorasyon firması, tavan dekorasyonu, komple boya işleri, mobilya imalatı, ahşap kapı imalatı, decoration, interior design Ankara Beysukent içmimarlık ofisleri ile hizmetinizdeyiz.




info@mogangroup.com.tr
İçeriğe dön